nieuws

Van Houtum prolongeert titel Best Managed Company

Geen categorie

Papierproducent Van Houtum uit Swalmen is voor het derde opeenvolgende jaar een van de 45 best geleide ondernemingen van Nederland. Dit blijkt uit het Best Managed Companies programma dat Deloitte in samenwerking met TiasNimbas Business School, de Kamer van Koophandel, VNO-NCW en Management Team organiseert. De competitie maakt jacht op de best geleide ondernemingen van Nederland […]

Papierproducent Van Houtum uit Swalmen is voor het derde opeenvolgende jaar een van de 45 best geleide ondernemingen van Nederland.

Dit blijkt uit het Best Managed Companies programma dat Deloitte in samenwerking met TiasNimbas Business School, de Kamer van Koophandel, VNO-NCW en Management Team organiseert. De competitie maakt jacht op de best geleide ondernemingen van Nederland binnen het groot- en middenbedrijf.

De Deloitte competitie is voor de derde keer in Nederland georganiseerd. Van Houtum mag de titel Best Managed Companies 2010 een jaar lang dragen. Dit jaar meldden zich 150 bedrijven voor het programma.

Het Best Managed Companies programma richt zich op niet beursgenoteerde Nederlandse ondernemingen met een omzet van minimaal 10 miljoen euro. Het programma valt op doordat het om omzetgroei gaat, maar vooral om het excelleren door goed management. Onderdelen als strategie- & beleidsvorming, organisatie en processen, besturing en beheersing, informatietechnologie, en mensen en cultuur verdienen speciale aandacht binnen het programma.

Reageer op dit artikel