nieuws

Veiligheidsacademie van start

Geen categorie

Het Rotterdamse onderwijscentrum Zadkine begint samen met Training Centrum Eemhaven een veiligheidsacademie. De academie is een netwerk van in totaal 34 partners uit het bedrijfsleven, overheid en onderwijs. Burgemeester Ahmed Aboutaleb opent donderdag 17 juni de nieuwe academie, waar de partners een samenwerkingsconvenant tekenen. Het centrum brengt niet direct een nieuwe opleiding voort, maar is […]

Het Rotterdamse onderwijscentrum Zadkine begint samen met Training Centrum Eemhaven een veiligheidsacademie. De academie is een netwerk van in totaal 34 partners uit het bedrijfsleven, overheid en onderwijs.

Burgemeester Ahmed Aboutaleb opent donderdag 17 juni de nieuwe academie, waar de partners een samenwerkingsconvenant tekenen. Het centrum brengt niet direct een nieuwe opleiding voort, maar is vooral een samenwerking gericht op kennis en innovatie, in- en uitstroom van personeel en onderwijsontwikkeling.

Naast de traditionele diensten als politie en brandweer zit in het netwerk ook de particuliere beveiligingssector en het Nederlands instituut voor bedrijfshulpverlening (NIBHV).

 

Reageer op dit artikel