nieuws

Verhuur Spaces Zuidas kan van start

Geen categorie

Spaces is voor de verhuur van haar kantoorruimtes van de nieuwe vestiging op de Zuidas een samenwerking gestart met een grote vastgoed professional. Jones Lang La Salle heeft de verhuuropdracht gekregen voor de 9.000 m2 kantoorruimte van Spaces Zuidas. Er is veel vraag naar deze bijzondere kantoorruimte in het voormalige 'Vivaldi Offices I' aan de […]

Spaces is voor de verhuur van haar kantoorruimtes van de nieuwe vestiging op de Zuidas een samenwerking gestart met een grote vastgoed professional. Jones Lang La Salle heeft de verhuuropdracht gekregen voor de 9.000 m2 kantoorruimte van Spaces Zuidas. Er is veel vraag naar deze bijzondere kantoorruimte in het voormalige 'Vivaldi Offices I' aan de B. Strozzilaan. Vanaf augustus kunnen de eerste huurders terecht.

Spaces Zuidas biedt 9.000 m2 aan flexibele kantoorruimte, waar Jones Lang La Salle verantwoordelijk voor is. Naast de kantoren vanaf 30 m2 zijn ook flexibele werkplekken beschikbaar. De huur varieert vanaf € 285 per vierkante meter per jaarr voor de Zuidas, afhankelijk van de contractduur en het aantal vierkante meters.
Naast de kantoren en werkplekken biedt Spaces een grote variëteit aan overige faciliteiten zoals een business club, vergaderruimtes, een café deli én restaurant en er is een overdekte parkeergarage.

Voor meer informatie: http://www.officespaces.nl/

 

Reageer op dit artikel