nieuws

Volgende week: training Dagschoonmaak

Geen categorie

Wegens succes geprolongeerd: de training Dagschoonmaak. Op donderdag 17 juni organiseert Kluwer, uitgever van Service Management, wederom deze training. In de training komen tal van vragen over (de overgang naar) dagschoonmaak aan bod, zoals: wat zijn de gevolgen voor de opdrachtgever en voor de schoonmaakondernemer; wat zijn de voordelen en zijn er ook nadelen. Een […]

Wegens succes geprolongeerd: de training Dagschoonmaak. Op donderdag 17 juni organiseert Kluwer, uitgever van Service Management, wederom deze training.

In de training komen tal van vragen over (de overgang naar) dagschoonmaak aan bod, zoals: wat zijn de gevolgen voor de opdrachtgever en voor de schoonmaakondernemer; wat zijn de voordelen en zijn er ook nadelen. Een gezamenlijke discussie maakt deel uit van de middagtraining Dagschoonmaak; u kunt uw eigen situatie dan optimaal toetsen aan de mogelijkheden voor dagschoonmaak.

De training wordt gegeven door Andre de Reus (oprichter van adviesbureau Atir) en vindt plaats in Conferentiecentrum Woudschouten in Zeist.

Het is nog mogelijk om u voor deze middagtraining aan te melden.

Voor meer informatie en aanmelding: www.servicemanagement.nl/opleidingen

Reageer op dit artikel