nieuws

Wereldrecordpoging WC-rolketting geslaagd

Geen categorie

Met een lengte van 9,208 kilometer is de recordpoging om de langste ketting van wc-rollen ter wereld te maken, geslaagd. Het oude wereldrecord stond op 3,5 kilometer. Initiatiefnemer en medewerker Jannes Klaassen van zorginstelling 's Heerenloo ging daar dus op 12 juni probleemloos overheen. De ketting liep dwars door Bedum heen en bestond uit zo'n 98.000 versierde wc-rolletjes. Het record […]

Met een lengte van 9,208 kilometer is de recordpoging om de langste ketting van wc-rollen ter wereld te maken, geslaagd. Het oude wereldrecord stond op 3,5 kilometer.

Initiatiefnemer en medewerker Jannes Klaassen van zorginstelling 's Heerenloo ging daar dus op 12 juni probleemloos overheen. De ketting liep dwars door Bedum heen en bestond uit zo'n 98.000 versierde wc-rolletjes. Het record moet nog worden goedgekeurd door het Guinness Book of World Records.

Ditshuizen Schoonmaakdiensten droeg als hoofdsponsor bij aan de wereldrecordpoging. 'Door het grote enthousiasme van een van onze schoonmaaksters – die op eigen initiatief een inzamelingsactie voor wc-rollen had opgezet, hebben wij besloten om de stichting niet alleen een bijdrage te leveren in de vorm van wc-rollen', zegt bedrijfsmanager Edwin Vis. 'Dergelijke initiatieven dragen wij als echt mensenbedrijf een warm hart toe.'

 

Reageer op dit artikel