nieuws

Westenbrink nieuw bestuurslid OSB

Geen categorie

Gerrie Westenbrink, directeur/eigenaar van Fonville Schoonmaakbedrijven uit Coevorden, is toegetreden tot het algemeen bestuur van werkgeversorganisatie OSB. Tijdens de ledenvergadering op 17 juni werd Westenbrink met algemene stemmen gekozen. Westenbrink is sinds 2008 samen met een compagnon directeur/eigenaar van Fonville Schoonmaakbedrijven, van oudsher een familiebedrijf. Fonville staat met een omzet van € 19 miljoen en 1600 […]

Gerrie Westenbrink, directeur/eigenaar van Fonville Schoonmaakbedrijven uit Coevorden, is toegetreden tot het algemeen bestuur van werkgeversorganisatie OSB. Tijdens de ledenvergadering op 17 juni werd Westenbrink met algemene stemmen gekozen.

Westenbrink is sinds 2008 samen met een compagnon directeur/eigenaar van Fonville Schoonmaakbedrijven, van oudsher een familiebedrijf. Fonville staat met een omzet van € 19 miljoen en 1600 medewerkers op de zestiende plaats van de jaarlijkse omzetlijst van Service Management.

Met zijn toetreding tot het OSB-bestuur wil Westenbrink vooral de belangen van de middelgrote en kleinere schoonmaakbedrijven behartigen.

Meer informatie: www.osb.nl

Reageer op dit artikel