nieuws

80% van werknemers is ongemotiveerd

Geen categorie

Volgends de landelijke Arbodienst is slechts een op de vijf werknemers in Nederland echt gemotiveerd. Tachtig procent van de Nederlandse werknemers is daarmee dus ongemotiveerd aan het werk. Volgens een schatting van de Arbodienst kosten de ongemotiveerde werknemers bedrijven ongeveer € 5 tot 6 miljard per jaar, schreef De Telegraaf op 16 juli. 'Slecht gemotiveerde […]

Volgends de landelijke Arbodienst is slechts een op de vijf werknemers in Nederland echt gemotiveerd. Tachtig procent van de Nederlandse werknemers is daarmee dus ongemotiveerd aan het werk.

Volgens een schatting van de Arbodienst kosten de ongemotiveerde werknemers bedrijven ongeveer € 5 tot 6 miljard per jaar, schreef De Telegraaf op 16 juli.

'Slecht gemotiveerde werknemers doen dagelijks gemiddeld een tot twee uur iets anders op hun werk', zegt Willem van Rhenen, chief medical officer van ArboNed en lid van de groepsdirectie. Van Rhenen denkt dat er de komende jaren een maatschappelijke beweging ontstaat waarin jonge werknemers geen dingen willen doen waar ze niet gelukkig van worden.

Bron: Zibb-nieuwsbrief

 

Reageer op dit artikel