nieuws

Brandweer Amsterdam-Amstelland erkent BGB

Geen categorie

De Brandweer Amsterdam-Amstelland erkent het keurmerk Brandveilig Gebruik Bouwwerk (BGB) Het keurmerk past binnen de visie die de brandweer heeft, namelijk meer de verantwoordelijkheid voor de brandveiligheid neerleggen bij de gebouweigenaren. Zodra een pand het keurmerk daadwerkelijk heeft, is dit voor de brandweer een bewijs dat de eigenaar en gebruiker van het pand zijn verantwoordelijkheid […]

De Brandweer Amsterdam-Amstelland erkent het keurmerk Brandveilig Gebruik Bouwwerk (BGB) Het keurmerk past binnen de visie die de brandweer heeft, namelijk meer de verantwoordelijkheid voor de brandveiligheid neerleggen bij de gebouweigenaren.

Zodra een pand het keurmerk daadwerkelijk heeft, is dit voor de brandweer een bewijs dat de eigenaar en gebruiker van het pand zijn verantwoordelijkheid ten volle heeft genomen om ervoor te zorgen dat het pand voldoet aan de brandveiligheidseisen.

Meer informatie over keurmerk BGB: www.brandveilig.info

Bezoek ook ons Dossier Brandveiligheid

Reageer op dit artikel