nieuws

Flexibel kantoor voor professionals in Den Haag

Geen categorie

In september opent het eerste Swung House haar deuren in de regio Haaglanden. Dit concept, geheel gericht op het nieuwe werken, biedt professionals uit verschillende werkvelden een professionele werklocatie die zij kunnen huren voor korte of langere periode. Er zijn werkplekken beschikbaar in diverse vormen, zowel voor individuele werkers als voor groepen. Bovendien onderscheidt Swung […]

In september opent het eerste Swung House haar deuren in de regio Haaglanden. Dit concept, geheel gericht op het nieuwe werken, biedt professionals uit verschillende werkvelden een professionele werklocatie die zij kunnen huren voor korte of langere periode.

Er zijn werkplekken beschikbaar in diverse vormen, zowel voor individuele werkers als voor groepen. Bovendien onderscheidt Swung House zich door een actieve rol te vervullen in het leggen van contact tussen de verschillende professionals. Hierdoor ontstaan nieuwe vormen van samenwerking.

Swung House wordt gerealiseerd direct aan de A12, naast treinstation Den Haag Ypenburg.
De vestiging opent in september 2010, telt drie verdiepingen; er zijn flexibele werkplekken, coachplekken, vergader- of brainstormruimtes en er is biologische catering aanwezig.

http://www.swunghouse.nl/ (tijdelijke website)

Kijk ook in het dossier Het Nieuwe Werken op de Facto-website.

 

Reageer op dit artikel