nieuws

Hospitality Consultants vernieuwt website

Geen categorie

Hospitality Consultants, adviesbureau voor services, facilities en accommodaties, heeft een nieuwe website. De site biedt actuele informatie en is een stuk interactiever. Elke bezoeker kan publicaties, onderzoeken, productinformatie en klantcases downloaden. Na de zomer volgt in lijn van de website ook een vernieuwde huisstijl. Een voorproefje hiervan is het nieuwe logo dat op de site […]

Hospitality Consultants, adviesbureau voor services, facilities en accommodaties, heeft een nieuwe website. De site biedt actuele informatie en is een stuk interactiever. Elke bezoeker kan publicaties, onderzoeken, productinformatie en klantcases downloaden.

Na de zomer volgt in lijn van de website ook een vernieuwde huisstijl. Een voorproefje hiervan is het nieuwe logo dat op de site te zien is. De donkerrode kleur heeft plaatsgemaakt voor een eigentijdse kleur blauw.

http://www.hospitalityconsultants.nl/

 

Reageer op dit artikel