nieuws

Jan Hitzert erelid Asis Benelux Chapter

Geen categorie

Tijdens de feestelijke bijeenkomst ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van het Asis International Benelux Chapter is Jan Hitzert tot erelid benoemd. Voorzitter Erik de Vries benadrukte dat Asis een vereniging is die het vooral moet hebben van gemotiveerde vrijwilligers. Hitzert werd door hem bestempeld als ‘very important volunteer' vanwege zijn inzet voor het chapter […]

Tijdens de feestelijke bijeenkomst ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van het Asis International Benelux Chapter is Jan Hitzert tot erelid benoemd.

Voorzitter Erik de Vries benadrukte dat Asis een vereniging is die het vooral moet hebben van gemotiveerde vrijwilligers. Hitzert werd door hem bestempeld als ‘very important volunteer' vanwege zijn inzet voor het chapter in de afgelopen jaren. Reden hem het erelidmaatschap toe te kennen.

Reageer op dit artikel