nieuws

Nederlander geruster op vakantie dankzij alarminstallatie

Geen categorie

Een kwart van de Nederlanders (25%) overweegt een alarminstallatie te kopen, hetzij voor de zomervakantie (10%), hetzij in de toekomst (15%). Bij de groep mensen die in hun woonwijk relatief vaak hinder hebben van inbraak en diefstal ligt dit percentage zelfs op 33%. Het bezit van een alarminstallatie heeft twee doelen. Enerzijds schrikt het inbrekers […]

Een kwart van de Nederlanders (25%) overweegt een alarminstallatie te kopen, hetzij voor de zomervakantie (10%), hetzij in de toekomst (15%). Bij de groep mensen die in hun woonwijk relatief vaak hinder hebben van inbraak en diefstal ligt dit percentage zelfs op 33%.

Het bezit van een alarminstallatie heeft twee doelen. Enerzijds schrikt het inbrekers af en verhoogt het de pakkans, maar minstens zo belangrijk is het feit dat een alarminstallatie leidt tot een veiliger gevoel op vakantie. De helft van de mensen met een alarminstallatie geeft namelijk aan dat zij met een veiliger gevoel op vakantie gaan dan voorheen zonder alarminstallatie. Dit blijkt uit de WoonOmnibus, een maandelijks terugkerend onderzoek van USP Marketing Consultancy onder 500 consumenten. Dit onderwerp is in opdracht van brancheorganisatie Uneto-VNI in de maand juni onderzocht.

Bezoek ook ons Dossier Toegangscontrole

 

Reageer op dit artikel