nieuws

Niscayah beveiligt supermarktketens

Geen categorie

Niscayah is gecontracteerd als de vaste landelijke beveiligingspartner van de supermarktketens Jumbo, C1000 en Super de Boer. Kostenbesparing in combinatie met een slim beveiligingsconcept gaf voor de ketens de doorslag in de aanbestedingsprocedure. In de eerste fase worden 350 supermarkten aangesloten op het Security Operations Centre van Niscayah, met de ambitie om vervolgens nog 400 […]

Niscayah is gecontracteerd als de vaste landelijke beveiligingspartner van de supermarktketens Jumbo, C1000 en Super de Boer.

Kostenbesparing in combinatie met een slim beveiligingsconcept gaf voor de ketens de doorslag in de aanbestedingsprocedure. In de eerste fase worden 350 supermarkten aangesloten op het Security Operations Centre van Niscayah, met de ambitie om vervolgens nog 400 franchise-vestigingen toe te voegen.

De komende 2 jaar zal het merendeel van de Super de Boer winkels worden omgebouwd naar Jumbo en C1000. Niscayah neemt in dit tijdsbestek ook de nieuw- en verbouw van de winkels voor haar rekening volgens haar One-for-All beveiligingsconcept. Binnen dit concept worden de supermarkten voorzien van een inbraak-, video-observatie-, toegangscontrole-, branddetectie- en ontruimingssysteem en een aansluiting op het Security Operations Centre via het VPN netwerk van de klant. Voordeel hiervan is dat de winkels niet alleen te maken hebben met een centraal punt voor alle beveiligingsvragen, maar dat ook service op afstand kan worden geboden. Hierdoor besparen de winkels op bijvoorbeeld de kosten van surveillancediensten en een technicus ter plaatse.

Naast de implementatie is ook het onderhoud van de geïmplementeerde beveiligingsoplossingen onderdeel van het contract.

Reageer op dit artikel