nieuws

OSB-themabijeenkomst Samen werken aan schone partnerships

Geen categorie

Op dinsdagochtend 28 september organiseren werkgeversverenigingen OSB en Cedris een themabijeenkomst over de invulling van samenwerking tussen SW-bedrijven en schoonmaakbedrijven. Doel is om samen goede en innovatieve ideeën te ontwikkelen om de kansen van mensen met een arbeidshandicap in de schoonmaaksector structureel te vergroten. Samenwerking tussen de SW-sector en de schoonmaaksector biedt veel mogelijkheden om […]

Op dinsdagochtend 28 september organiseren werkgeversverenigingen OSB en Cedris een themabijeenkomst over de invulling van samenwerking tussen SW-bedrijven en schoonmaakbedrijven.

Doel is om samen goede en innovatieve ideeën te ontwikkelen om de kansen van mensen met een arbeidshandicap in de schoonmaaksector structureel te vergroten. Samenwerking tussen de SW-sector en de schoonmaaksector biedt veel mogelijkheden om oplossingen te vinden voor een dreigend tekort aan arbeidskrachten.

OSB en Cedris hebben de afgelopen twee jaar regelmatig informatie gegeven over samenwerking tussen de SW-sector en de schoonmaaksector in het kader van de samenwerkingsafspraken tussen beide sectoren. Ook zijn er bijeenkomsten georganiseerd om de sectoren kennis met elkaar te laten maken. Tijdens eerdere bijeenkomsten kwamen diverse gespreksonderwerpen naar voren over het organiseren van werk voor mensen met een arbeidshandicap, zoals geschikte werksoorten voor Wsw'ers en de begeleiding op de werkvloer.

Aanmelden kan tot woensdag 1 september. De bijeenkomst begint om 10.00 uur en duurt tot 12.30 uur en vindt plaats in de omgeving van Utrecht.

Meer informatie: www.osb.nl

Reageer op dit artikel