nieuws

TKH neemt Alphatronics over

Geen categorie

De TKH-groep neemt Alphatronics over. Alphatronics ontwikkelt, produceert en distribueert technisch hoogwaardige oplossingen op het gebied van security- en zorgsystemen. De acquisitie van Alphatronics sluit aan op de TKH-doelstelling om het aandeel beveiligingsoplossingen in de totaalomzet verder uit te bouwen naar 20 procent. Tevens wordt het productportfolio voor de zorgoplossingen versterkt middels het in huis […]

De TKH-groep neemt Alphatronics over. Alphatronics ontwikkelt, produceert en distribueert technisch hoogwaardige oplossingen op het gebied van security- en zorgsystemen.

De acquisitie van Alphatronics sluit aan op de TKH-doelstelling om het aandeel beveiligingsoplossingen in de totaalomzet verder uit te bouwen naar 20 procent. Tevens wordt het productportfolio voor de zorgoplossingen versterkt middels het in huis halen van eigen technologie.

Reageer op dit artikel