nieuws

Toename vraag naar keurmerk uitzendbranche

Geen categorie

Het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA) heeft in de afgelopen drie jaar een grote vlucht genomen. Meer en meer ondernemingen melden zich aan voor het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid, terwijl ook steeds meer opdrachtgevers om het keurmerk vragen bij hun leveranciers. Dit blijkt uit het verslag van 'Drie jaar norm voor […]

Het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA) heeft in de afgelopen drie jaar een grote vlucht genomen. Meer en meer ondernemingen melden zich aan voor het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid, terwijl ook steeds meer opdrachtgevers om het keurmerk vragen bij hun leveranciers.

Dit blijkt uit het verslag van 'Drie jaar norm voor betrouwbaarheid, dat de Stichting Normering Arbeid op 29 juni publiceerde.

Begin 2007 is het SNA-keurmerk gestart als instrument van zelfregulering ter voorkoming van fraude en illegaliteit in de uitzendbranche en bij alle vormen van (onder)aanneming van werk. Inmiddels beschikken 2300 uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk over het SNA-keurmerk en staan ingeschreven in het Register Normering Arbeid. Dit register is via de website www.normeringarbeid.nl te raadplegen.

Het SNA-keurmerk biedt de overheid, maar ook het bedrijfsleven meer zekerheid.

Bron: ANP Pers Support

Reageer op dit artikel