nieuws

Unilever verlengt outsourcingscontract met BT

Geen categorie

Unilever heeft besloten zijn zevenjarige outsourcingsovereenkomst met BT met vier jaar te verlengen. Het nieuwe contract vertegenwoordigt een waarde van circa €173 miljoen. BT zal zich binnen de nieuwe overeenkomst richten op versnelde technologische innovatie op gebied van unified communications, messaging, supply chain, draadloze technologie en mobiel werken verspreid over meer dan 100 landen. De […]

Unilever heeft besloten zijn zevenjarige outsourcingsovereenkomst met BT met vier jaar te verlengen. Het nieuwe contract vertegenwoordigt een waarde van circa €173 miljoen.
BT zal zich binnen de nieuwe overeenkomst richten op versnelde technologische innovatie op gebied van unified communications, messaging, supply chain, draadloze technologie en mobiel werken verspreid over meer dan 100 landen.

De geleverde dienstverlening behelst het ontwerp, beheer en dagelijkse operatie van een veilige, geïntegreerde IT-netwerkinfrastructuur. De infrastructuur beslaat een geïntegreerd platform gericht op data, spraak, video en mobiliteitsdiensten voor circa 1.000 locaties.

Het originele contract dat in november 2002 werd aangekondigd had een waarde van circa €1 miljard, en was het eerste omvangrijke wereldwijde telecommunicatie outsourcingscontract.

Reageer op dit artikel