nieuws

Van der Gijp tijdens VSR-Zomerborrel

Geen categorie

Op woensdag 8 september verzorgt René van der Gijp een presentatie tijdens de VSR-Zomerborrel. Oud-voetballer Van der Gijp is wekelijks te zien op RTL 7 in het programma Voetbal International. Samen met Wilfred Genee en Johan Derksen blikt hij terug op de afgelopen (voetbal)week. Tijdens het WK Voetbal is hij dagelijks op tv te zien als […]

Op woensdag 8 september verzorgt René van der Gijp een presentatie tijdens de VSR-Zomerborrel.

Oud-voetballer Van der Gijp is wekelijks te zien op RTL 7 in het programma Voetbal International. Samen met Wilfred Genee en Johan Derksen blikt hij terug op de afgelopen (voetbal)week. Tijdens het WK Voetbal is hij dagelijks op tv te zien als humoristische en vakkundige voetballiefhebber.

De VSR-Zomerborrel wordt gehouden op 8 september vanaf 15.00 uur in Kasteel Doorwerth.

Meer informatie: www.vsr-org.nl

Reageer op dit artikel