nieuws

Vierde call Security in Zevende Kaderprogramma

Geen categorie

De vierde call voor het thema Security in het Zevende Kaderprogramma van de EU is geopend. Tot 2 december 2010 bestaat de gelegenheid om projectvoorstellen in te dienen. Dit biedt de mogelijkheid om in internationale samenwerkingsverbanden nieuwe technologie en kennis te ontwikkelen voor crisismanagement en de bestrijding van terrorisme en georganiseerde misdaad. Het onderdeel ‘Security […]

De vierde call voor het thema Security in het Zevende Kaderprogramma van de EU is geopend. Tot 2 december 2010 bestaat de gelegenheid om projectvoorstellen in te dienen.

Dit biedt de mogelijkheid om in internationale samenwerkingsverbanden nieuwe technologie en kennis te ontwikkelen voor crisismanagement en de bestrijding van terrorisme en georganiseerde misdaad. Het onderdeel ‘Security and Society' in dit thema biedt met name kansen voor de sociaal-wetenschappelijke vakgebieden. In totaal is er € 221 miljoen subsidie beschikbaar.

Meer informatie: www.senternovem.nl

Reageer op dit artikel