nieuws

Grant Thornton start afdeling Forensic & Investigation Services

Geen categorie

Accountants- en adviesorganisatie Grant Thornton start per 1 september met een Nederlandse afdeling Forensic & Investigation Services. Hiertoe zijn Mark Hoekstra en Peter Schimmel per 1 september 2010 toegetreden als partner. Hoekstra is gespecialiseerd in forensic technology en Schimmel heeft een lange carrière als forensisch accountant. Vanuit de Rotterdamse vestiging van Grant Thornton gaan Schimmel […]

Accountants- en adviesorganisatie Grant Thornton start per 1 september met een Nederlandse afdeling Forensic & Investigation Services. Hiertoe zijn Mark Hoekstra en Peter Schimmel per 1 september 2010 toegetreden als partner. Hoekstra is gespecialiseerd in forensic technology en Schimmel heeft een lange carrière als forensisch accountant.

Vanuit de Rotterdamse vestiging van Grant Thornton gaan Schimmel en Hoekstra een kernteam van forensisch accountants en forensisch IT/e-discovery deskundigen opbouwen. De werkzaamheden van zo'n team richten zich op het adviseren over en verrichten van financieel-juridisch feiten- en toedrachtonderzoek. Dit in het kader van geschilbeslechting en faillissement, fraude- en corruptieonderzoek en ander integriteitsgerelateerd onderzoek.

Reageer op dit artikel