nieuws

Minister Van der Hoeven ondertekent VNG-convenant aanbesteden

Geen categorie

Dinsdagmiddag 31 augustus tekent minister Maria van der Hoeven van Economische Zaken het VNG-convenant over aanbesteden. De minister ondertekent een overeenkomst met VNG-voorzitter Annemarie Jorritsma en staatssecretaris Ank Bijleveld van BZK met als doel om gemeenten te helpen beter aan te besteden. Deze overeenkomst is een aanvulling op de nieuwe aanbestedingswet.

Dinsdagmiddag 31 augustus tekent minister Maria van der Hoeven van Economische Zaken het VNG-convenant over aanbesteden.

De minister ondertekent een overeenkomst met VNG-voorzitter Annemarie Jorritsma en staatssecretaris Ank Bijleveld van BZK met als doel om gemeenten te helpen beter aan te besteden. Deze overeenkomst is een aanvulling op de nieuwe aanbestedingswet.

Reageer op dit artikel