nieuws

OV-verbod Rotterdam uitgebreid

Geen categorie

Met de ondertekening van een convenant door de Rotterdamse burgemeester Aboutaleb en de heren Bakker (RET), Laurens (politie Rotterdam-Rijnmond), Korvinus (hoofdofficier van Justitie), en Van Es (algemeen directeur Securitas), wordt het OV-verbod dat geldt op de tramlijnen 2 en 23 op Zuid per 1 september uitgebreid naar de hele route van tramlijn 23 en lijn […]

Met de ondertekening van een convenant door de Rotterdamse burgemeester Aboutaleb en de heren Bakker (RET), Laurens (politie Rotterdam-Rijnmond), Korvinus (hoofdofficier van Justitie), en Van Es (algemeen directeur Securitas), wordt het OV-verbod dat geldt op de tramlijnen 2 en 23 op Zuid per 1 september uitgebreid naar de hele route van tramlijn 23 en lijn 21.

Tramreizigers die zich misdragen en een OV-verbod krijgen, mogen dan maximaal 8 weken niet reizen op de lijn waarvoor zij het verbod hebben gekregen. Omdat tramlijn 21 grotendeels parallel loopt met 23, geldt voor dit traject het OV-verbod voor twee lijnen.

Reageer op dit artikel