nieuws

6 oktober: SVS-docentendag

Geen categorie

Op woensdag 6 oktober vindt de SVS Landelijke Docentendag 2010 plaats. Het opleidingsinstituut houdt haar jaarlijkse docentendag op de S.S. Rotterdam, een voormalig schip van de Holland Amerika Lijn. Op dit grootste door RDM in Nederland gebouwde passagiersschip organiseert opleidingsinstituut SVS van 's ochtends 09.30 uur tot 's middags 16.00 uur een aansprekend programma. Daarvan […]

Op woensdag 6 oktober vindt de SVS Landelijke Docentendag 2010 plaats. Het opleidingsinstituut houdt haar jaarlijkse docentendag op de S.S. Rotterdam, een voormalig schip van de Holland Amerika Lijn.

Op dit grootste door RDM in Nederland gebouwde passagiersschip organiseert opleidingsinstituut SVS van 's ochtends 09.30 uur tot 's middags 16.00 uur een aansprekend programma. Daarvan maken diverse plenaire lezingen, een kennismkaing met de raad van advies van SVS en workshops deel uit.

Meer informatie: www.svs-schoonmaak.nl

Reageer op dit artikel