nieuws

ABN Amro selecteert vastgoedadviseurs

Geen categorie

Naar aanleiding van de samenvoeging van ABN AMRO en Fortis Bank Nederland verkoopt ABN AMRO circa 70 retailbankkantoren, verspreid over Nederland. ABN AMRO wordt hierbij collegiaal geadviseerd en begeleid door Jones Lang LaSalle en DTZ Zadelhoff. Naast de opdracht voor verkoop van Nederlandse retailbankkantoren heeft de bank raamovereenkomsten gesloten voor de wereldwijde levering van huisvestingsadvies […]

Naar aanleiding van de samenvoeging van ABN AMRO en Fortis Bank Nederland verkoopt ABN AMRO circa 70 retailbankkantoren, verspreid over Nederland. ABN AMRO wordt hierbij collegiaal geadviseerd en begeleid door Jones Lang LaSalle en DTZ Zadelhoff.

Naast de opdracht voor verkoop van Nederlandse retailbankkantoren heeft de bank raamovereenkomsten gesloten voor de wereldwijde levering van huisvestingsadvies en transactiemanagement.
Jones Lang LaSalle is door ABN AMRO geselecteerd als wereldwijde preferred supplier.
DTZ Zadelhoff treedt op als tweede supplier.

ABN AMRO heeft eerder aangekondigd ook dertig hoofd- en regiokantoren van zowel ABN AMRO als Fortis Bank Nederland te sluiten. Dit zal gebeuren in de periode 2010-2013. Driekwart van de panden zijn huurpanden waar het huurcontract van afloopt of het huurcontract van opgezegd wordt. De overige objecten zijn eigendom van de bank en worden verkocht of verhuurd. De nieuwe bank krijgt twee hoofdkantoorlokaties in Amsterdam aan de Gustav Mahlerlaan en aan de Foppingadreef. (bron: DTZ)

Reageer op dit artikel