nieuws

Asito’s Duurzame Druppel van de Week

Geen categorie

Vanaf 22 september tweet Asito elke week een tip of weetje met het thema duurzaamheid onder de titel Duurzame Druppel van de Week. Asito kiest ervoor om te beginnen op de dag na prinsjesdag om aan te geven dat, ondanks de nog zwakke economie, duurzaamheid hoog op de agenda moet blijven staan. De duurzame Druppel […]

Vanaf 22 september tweet Asito elke week een tip of weetje met het thema duurzaamheid onder de titel Duurzame Druppel van de Week. Asito kiest ervoor om te beginnen op de dag na prinsjesdag om aan te geven dat, ondanks de nog zwakke economie, duurzaamheid hoog op de agenda moet blijven staan.

De duurzame Druppel van de Week maakt deel uit van het project 1 miljoen druppels van Asito. Doel is 1 miljoen mensen bewuster te maken van hun rol in hun maatschappelijke omgeving en zodoende bij te dragen aan een beter klimaat en een socialere maatschappij. Als één persoon bewust bezig is met duurzaamheid, is dit wellicht een druppel op de gloeiende plaat, maar een miljoen van deze druppels kunnen een wezenlijk verschil maken.

Hoe Asito dit doet, is te volgen via http://www.asito.com/.

Reageer op dit artikel