nieuws

De VSR-Kennisbank is live

Geen categorie

De Vereniging Schoonmaak Research (VSR) heeft in haar 30-jarige bestaan ruim 80 onderzoeken en publicaties geïnitieerd. Vanaf heden zijn deze en andere relevante documenten overzichtelijk terug te vinden op de nieuwe digitale VSR-Kennisbank. Verder biedt de Kennisbank ruimte voor algemene informatie die voor de schoonmaakbranche relevant is. De VSR-Kennisbank (http://www.vsr-kb.nl/) is opgebouwd uit vier dossiers; kwaliteitszorg, […]

De Vereniging Schoonmaak Research (VSR) heeft in haar 30-jarige bestaan ruim 80 onderzoeken en publicaties geïnitieerd. Vanaf heden zijn deze en andere relevante documenten overzichtelijk terug te vinden op de nieuwe digitale VSR-Kennisbank. Verder biedt de Kennisbank ruimte voor algemene informatie die voor de schoonmaakbranche relevant is.

De VSR-Kennisbank (http://www.vsr-kb.nl/) is opgebouwd uit vier dossiers; kwaliteitszorg, mens, schoonmaakmanagement en schoonmaaktechniek. Onder deze dossiers zijn de eigen VSR-informatie en openbare informatie beschikbaar. Verder is er een 'wiki', die als encyclopedie voor alle voorkomende schoonmaaktermen kan worden gebruikt . Tot slot kunnen alle geauthoriseerden vergaderverslagen, agenda's en actielijsten inzien. De Kennisbank wordt wekelijks onderhouden.

Leden van de VSR hebben onbeperkt toegang tot de Kennisbank door middel van een persoonlijke account.

Reageer op dit artikel