nieuws

Derde Schoonmaakgolfdag: groots

Geen categorie

Op 21 september – de derde dinsdag van september – vond de derde Nationale Golfdag voor de Schoonmaak plaats, een initiatief van softwareleverancier Nocore. Op het golfterrein Het Rijk van Nijmegen sloegen 190 branchegenoten een sportief balletje. 'De animo was dit jaar nog groter dan vorig jaar; toen namen er 150 schoonmaakprofs aan de Schoonmaakgolfdag deel. […]

Op 21 september – de derde dinsdag van september – vond de derde Nationale Golfdag voor de Schoonmaak plaats, een initiatief van softwareleverancier Nocore. Op het golfterrein Het Rijk van Nijmegen sloegen 190 branchegenoten een sportief balletje.

'De animo was dit jaar nog groter dan vorig jaar; toen namen er 150 schoonmaakprofs aan de Schoonmaakgolfdag deel. Nu dus bijna 200. Daarmee is dit evenement in drie jaar uitgegroeid tot hét netwerkevenement van de schoonmaakbranche', concludeert organisator Chris van den Berg, sales- en marketingmanager bij softwareleverancier Nocore.

Naast hoofdsponsor Nocore wordt het evenement gedragen door co-sponsors CWS en Unit4Consist. Verder zijn er tien ambassadeurs aan het evenement verbonden: Avodesch, Cleanfix, ISSA/INTERCLEAN, MasterKey-Plus, Riwal Hoogwerkers, Strokeplay.nl, Van der Windt Verpakkingen, Web2Clean.com, Wecoline en Weska.  Vaktijdschrift Service Management is exclusief mediapartner.

De vierde Schoonmaakgolfdag vindt wederom plaats op de derde dinsdag van september, namelijk op dinsdag 20 september 2011.

Een fotoimpressie van de dag: www.servicemanagement.nl

Reageer op dit artikel