nieuws

Flexkantoor voor vrouwen

Geen categorie

Speciaal voor vrouwelijke ondernemers in Rotterdam biedt GoodPlace2Work (GP2W) kantoorruimte buitenshuis zonder de verplichting om een langetermijncontract aan te gaan of om dagelijks gebruik te maken van de kantoorruimte. Verder biedt het ook spreekkamers en vergaderruimtes die bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden om klanten niet thuis maar in een meer zakelijke omgeving te ontvangen. De styling van […]

Speciaal voor vrouwelijke ondernemers in Rotterdam biedt GoodPlace2Work (GP2W) kantoorruimte buitenshuis zonder de verplichting om een langetermijncontract aan te gaan of om dagelijks gebruik te maken van de kantoorruimte. Verder biedt het ook spreekkamers en vergaderruimtes die bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden om klanten niet thuis maar in een meer zakelijke omgeving te ontvangen.

De styling van GP2W is verzorgd door Linda Hunter van Karakter Styling. Zij zorgde voor inspirerende ruimtes waarin kan worden gewerkt, vergaderd en gerelaxt. Onderzoek van het Center for Peopl & Buildings toonde aan dat vrouwen een andere werkplekbeleving hebben dan mannen. Zo worden omgevingsaspecten als openheid, uitstraling, sfeer en ligging van de werkruimte door vrouwen significant anders beoordeeld.

Overigens, zo meldt het persbericht, zijn ook mannen welkom bij GoodPlace2Work. Het grote gedeelde open kantoor is echter alleen voor de vrouwelijke ondernemers bedoeld.

Meer informatie: www.goodplace2work.com.

Meer weten over flexwerken en Het Nieuwe Werken?
Bezoek dan het dossier Het Nieuwe Werken op de website van Facto Magazine: www.factomagazine.nl.  

Reageer op dit artikel