nieuws

Foto’s eerste Masterclass Het Nieuwe Werken

Geen categorie

Op 31 augustus vond de eerste sessie van de nieuwe, vijfdaagse Masterclass Het Nieuwe Werken plaats. Plaats van handeling was het Interpolis-kantoor in Tilburg. Keynote-spreker was de bekende Erik Veldhoen van Veldhoen for Change. Tijdens deze 5-daagse Masterclass (een initiatief van Kluwer) wordt op verschillende inspirerende locaties in het land aandacht besteed aan alle aspecten […]

Op 31 augustus vond de eerste sessie van de nieuwe, vijfdaagse Masterclass Het Nieuwe Werken plaats. Plaats van handeling was het Interpolis-kantoor in Tilburg. Keynote-spreker was de bekende Erik Veldhoen van Veldhoen for Change.

Tijdens deze 5-daagse Masterclass (een initiatief van Kluwer) wordt op verschillende inspirerende locaties in het land aandacht besteed aan alle aspecten van het nieuwe werken: de fysieke omgeving, de ICT-wereld, de gevolgen op het gebied van cultuur en leiderschap. Tenslotte wordt in de laatste masterclass ook ingegaan op het verander- en communicatietraject.

De Masterclass is bedoeld voor project- en programmamanagers, HR-, IT-, FM en Communicatie-professionals en andere (beleids)medewerkers die de eerste verkennende stappen in Het Nieuwe Werken hebben gedaan en er nu concreet mee aan de slag zijn en/of willen.

De Masterclass wordt in 2011 ook gegeven en wel op de volgende data: 17-2, 17-3, 14-4, 12-5, 23-6.
Ook dan zijn er weer verschillende leslocaties geselecteerd.

Meer weten over de Masterclass in 2011?
Bel of mail Monique van der Horst van Kluwer bv, tel. 06-51615659, mvdhorst@kluwer.nl of kijk op de speciale website.

KLik HIER voor de foto's van de eerste sessie van de masterclass 2010. 

Bezoek ook het Facto-dossier over Het Nieuwe Werken. 

Reageer op dit artikel