nieuws

Genomineerden P&O Proffie 2010 bekend

Geen categorie

Genomineerden P&O Proffie 2010 bekend

De jury van de P&O Proffie heeft vijf genomineerden geselecteerd die in aanmerking komen voor deze prestigieuze hr-prijs. Uit een sterk deelnemersveld kwamen vijf organisaties naar voren die naar het oordeel van de jury de meest aansprekende en structurele resultaten met hun hr beleid hebben geboekt.

De genomineerden zijn: Nederlandse Spoorwegen, Heinz,  FrieslandCampina, Imtech en KLM. Tijdens de uitreikingbijeenkomst op 7 oktober in Kasteel Amerongen presenteren deze organisaties zich, waarna de jury haar definitieve keuze bekend maakt. Daarnaast wordt er ook een Innovatieprijs uitgereikt voor het meest innovatieve hr-beleid. U kunt deze feestelijke bijeenkomst bijwonen door inschrijving via deze website.  

P&O Proffie is een initiatief van de NVP, Tempo-Team, Berenschot en IntermediairPW

Reageer op dit artikel