nieuws

Geslaagden Master of Security Science & Management

Geen categorie

Op 1 september is tijdens een feestelijke ceremonie in de aula van de Technische Universiteit Delft de tweede lichting van de opleiding Master of Security Science & Management afgestudeerd. De nieuwe masters zijn: Manou Ali (consultant PriceWaterhouseCoopers),Paul van Eekeren (adviseur safety & security Universiteit Maastricht), Bernetta Harting (coördinator sociale veiligheid HTM), David Knibbe (coördinator Integrale […]

Op 1 september is tijdens een feestelijke ceremonie in de aula van de Technische Universiteit Delft de tweede lichting van de opleiding Master of Security Science & Management afgestudeerd.

De nieuwe masters zijn: Manou Ali (consultant PriceWaterhouseCoopers),Paul van Eekeren (adviseur safety & security Universiteit Maastricht), Bernetta Harting (coördinator sociale veiligheid HTM), David Knibbe (coördinator Integrale Veiligheid ministerie van Defensie), René Visser (senior adviseur inspecteur elektronische systemen Rijksgebouwendienst).

Reageer op dit artikel