nieuws

Hectas neemt basisopleiding schoonmaak in eigen beheer

Geen categorie

Sinds de ingang van de nieuwe cao, zijn schoonmaakbedrijven verplicht om de basisopleiding schoonmaak aan te bieden aan hun nieuwe medewerkers. Hectas heeft besloten dit in eigen beheer te doen. Hectas biedt haar medewerkers deze cursus aan conform de richtlijnen van de Stichting Scholing en Vorming Schoonmaakbedrijven en Diensten (SVS). Een eigen, daar speciaal voor […]

Sinds de ingang van de nieuwe cao, zijn schoonmaakbedrijven verplicht om de basisopleiding schoonmaak aan te bieden aan hun nieuwe medewerkers. Hectas heeft besloten dit in eigen beheer te doen.

Hectas biedt haar medewerkers deze cursus aan conform de richtlijnen van de Stichting Scholing en Vorming Schoonmaakbedrijven en Diensten (SVS).
Een eigen, daar speciaal voor geschoolde cursusleider brengt de kneepjes van het vak bij. Op deze manier worden medewerkers voorzien van kennis, inzicht en vaardigheden op het gebied van algemene schoonmaak, waarbij het accent ligt op dagelijks en periodiek onderhoud volgens de microvezelmethode.

De eerste basisopleidingen schoonmaak in eigen beheer zijn inmiddels gegeven. Na een aantal intensieve cursusdagen, werden de examens door de RAS afgenomen. En met succes: alle cursisten zijn geslaagd.

Reageer op dit artikel