nieuws

In september in Service Management: een première

Geen categorie

Op 7 september verschijnt het septembernummer van Service Management. Een editie die een premiere voor de zakelijke mediamarkt en facilitaire vakbladen in petto heeft; deze editie werd namelijk samengesteld met een gasthoofdredacteur: OSB-voorzitter Hans Simons. In deze editie is Simons in gesprek met vakbondsman Mari Martens en directeur HR van de Schiphol Group Wim Mul over […]

Op 7 september verschijnt het septembernummer van Service Management. Een editie die een premiere voor de zakelijke mediamarkt en facilitaire vakbladen in petto heeft; deze editie werd namelijk samengesteld met een gasthoofdredacteur: OSB-voorzitter Hans Simons.

In deze editie is Simons in gesprek met vakbondsman Mari Martens en directeur HR van de Schiphol Group Wim Mul over de Code Goed Opdrachtgeverschap. Ook maakte de redactie een uitstapje naar het buitenland. In september wordt Simons namelijk benoemd tot voorzitter van de EFCI, European Federation of Cleaning Industry. De redactie nam een kijkje in de keukens van een Facilicom en Vendor, die beide hun bakens naar buitenland hebben verzet. Daarnaast onder meer bijdragen over de brancheorganisaties RAS en VSR, en natuurlijk de EFCI en OSB. Kortom, een waardige gasteditie met elan.

Een gratis proefnummer opvragen? Surf naar de startpagina van www.servicemanagement.nl en klik op 'proefnummer' in de linkerkolom.

Reageer op dit artikel