nieuws

Inkoop en gebouwbeheer in nieuw dienstencentrum politie

Geen categorie

In 2011 wordt een begin gemaakt met het vormen van een Politiedienstencentrum. Hierin worden verschillende ondersteunende taken van de regionale politiekorpsen gebundeld, zoals de salarisadministratie, ict, inkoop en het beheer van gebouwen. Dat kan landelijk goedkoper en beter dan apart bij alle korpsen. Dit blijkt uit de begroting van het ministerie van Binnenlandse Zaken en […]

In 2011 wordt een begin gemaakt met het vormen van een Politiedienstencentrum. Hierin worden verschillende ondersteunende taken van de regionale politiekorpsen gebundeld, zoals de salarisadministratie, ict, inkoop en het beheer van gebouwen.
Dat kan landelijk goedkoper en beter dan apart bij alle korpsen.

Dit blijkt uit de begroting van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties voor 2011.

Het instellen van het Politiedienstencentrum hangt niet af van eventuele voorstellen van het komende kabinet over het politiebestel.

Reageer op dit artikel