nieuws

Meerderheid werknemers wil flexibel werken

Geen categorie

Meer dan de helft (54 %) van de Nederlandse werknemers heeft een voorkeur voor flexibel werken, maar slechts 12 % heeft daadwerkelijke flexibele werktijden. Dat blijkt uit een onderzoek van Unique onder ruim 500 werknemers.

Meerderheid werknemers wil flexibel werken

30 % ziet juist geen heil in flexibele roosters en 17% wil graag op vaste tijden op kantoor zijn. Deze maand is de campagne ‘het Nieuwe werken doe je zelf' begonnen. Een samenwerkingsverband van bedrijven, overheid en Stichting Natuur en Milieu moedigen werknemers en werkgevers aan om te experimenteren met deze nieuwe manier van werken. Van 8 tot en met 14 november dit jaar vindt de ‘Week van Het Nieuwe Werken' plaats en zijn er gratis pockets, masterclasses, workshop en kortingen op software die plaatsongebonden werk mogelijk maakt. 

Reageer op dit artikel