nieuws

Nederland blijft ‘legitiem’ doelwit

Geen categorie

Internationale terroristische groepen vinden Nederland nog steeds een islam-vijandig land en daarmee een 'legitiem' doelwit. Dat staat in het nieuwste Dreigingsbeeld Terrorisme Nederland van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding (NCTb), dat aan de Tweede Kamer is gestuurd. Er zijn volgens de analyse de afgelopen maanden geen concrete aanwijzingen geweest voor aanslagen tegen Nederland. Daarom blijft het […]

Internationale terroristische groepen vinden Nederland nog steeds een islam-vijandig land en daarmee een 'legitiem' doelwit. Dat staat in het nieuwste Dreigingsbeeld Terrorisme Nederland van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding (NCTb), dat aan de Tweede Kamer is gestuurd. Er zijn volgens de analyse de afgelopen maanden geen concrete aanwijzingen geweest voor aanslagen tegen Nederland. Daarom blijft het dreigingsniveau voor Nederland 'beperkt'.

Reageer op dit artikel