nieuws

Premiere klantgerichtheidsprijs voor gevelbranche

Geen categorie

Op 9 september vond de tweede VMRG Marktdag plaats. Deze dag stond in het teken van de veranderde markt en een noviteit: de VMRG Klantgerichtheidsprijs voor de Gevelbranche. De 110 aanwezigen van bij de Vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche aangesloten bedrijven kregen tools aangereikt om bedreigingen om te zetten in kansen, waarvoor klantgerichtheid een belangrijk speerpunt vormt. De VMRG reikte dit […]

Op 9 september vond de tweede VMRG Marktdag plaats. Deze dag stond in het teken van de veranderde markt en een noviteit: de VMRG Klantgerichtheidsprijs voor de Gevelbranche.

De 110 aanwezigen van bij de Vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche aangesloten bedrijven kregen tools aangereikt om bedreigingen om te zetten in kansen, waarvoor klantgerichtheid een belangrijk speerpunt vormt. De VMRG reikte dit jaar daarom de VMRG Klantgerichtheidsprijs voor de Gevelbranche 2010 uit. De Groot & Visser uit Gorinchem werd winnaar; Van Dool Geveltechniek uit De Lier werd tweede en Solarlux Nederland uit Nijverdal derde.

De VMRG Marktdag 2010 werd door de VMRG georganiseerd in samenwerking met DOOR Training & Coaching.

Meer informatie: www.vmrg.nl

Reageer op dit artikel