nieuws

Procore behaalt twee ISO-certificaten

Geen categorie

Onlangs zijn twee certificaten toegekend aan Procore door BSI Management Systems. Het ISO 14001-certificaat betreft het milieumanagementsysteem dat recht doet aan de duurzame doelstellingen van Procore. Het ISO 9001-certificaat behelst het kwaliteitsmanagementsysteem dat de continue verbetering van de kwaliteit van dienstverlening aan de opdrachtgevers procesmatig borgt.

Onlangs zijn twee certificaten toegekend aan Procore door BSI Management Systems. Het ISO 14001-certificaat betreft het milieumanagementsysteem dat recht doet aan de duurzame doelstellingen van Procore.

Het ISO 9001-certificaat behelst het kwaliteitsmanagementsysteem dat de continue verbetering van de kwaliteit van dienstverlening aan de opdrachtgevers procesmatig borgt.

Reageer op dit artikel