nieuws

Security Essen verwacht 40.000 bezoekers

Geen categorie

Van 5 tot en met 8 oktober vindt in het Duitse Essen voor de 19e keer de tweejaarlijkse internationale vakbeurs Security plaats. De beurs is met naar verwachting 40.000 vakbezoekers en 1.100 exposanten uit 42 landen de grootste beveiligingsvakbeurs in Europa. In opdracht van NL EVD Internationaal (Agentschap NL) wordt er wederom een gemeenschappelijke Nederlandse […]

Van 5 tot en met 8 oktober vindt in het Duitse Essen voor de 19e keer de tweejaarlijkse internationale vakbeurs Security plaats. De beurs is met naar verwachting 40.000 vakbezoekers en 1.100 exposanten uit 42 landen de grootste beveiligingsvakbeurs in Europa.

In opdracht van NL EVD Internationaal (Agentschap NL) wordt er wederom een gemeenschappelijke Nederlandse stand georganiseerd.
Deelnemers zijn: ADI Global Distribution, Ankerslot, ASB-Security, Automatic Signal Rijsenhout, Impro Technologies Europe, Beveco Gebouwautomatisering, EAL Apeldoorn, EasySecure, Excell Security, FlexPosure, Fortress Staffing Services, Frank Godee Consultancy, Kusters Engineering, Mactwin Security International, Mobeye, Oribi Software, Prohold Special Security, Sellox, Syren en Topguard.

  • Beurs: Security Essen 2010
  • Data: dinsdag 5 oktober tot en met vrijdag 8 oktober; dagelijks van 9.00 – 18.00 uur, vrijdag tot 16.00 uur.
  • Meer informatie: http://www.securityessen.de

TIP voor wie met de auto gaat: vergeet de milieusticker niet. Deze kost 12,50 euro en is te bestellen bij de plaatselijke ANWB-winkel. Levertijd: 5 werkdagen.

Reageer op dit artikel