nieuws

Stappenplan tegen interne criminaliteit

Geen categorie

Diefstal en fraude gepleegd door het eigen personeel levert een aanzienlijke economische schadepost op. Voorbeelden zijn: geld 'lenen' uit de kassa, korting geven aan vrienden, of zonder overleg gebruikte of verlopen producten meenemen. Om deze vorm van criminaliteit tegen te gaan, kunnen ondernemers sinds kort gebruik maken van het Stappenplan Interne Criminaliteit. Met behulp van dit […]

Diefstal en fraude gepleegd door het eigen personeel levert een aanzienlijke economische schadepost op. Voorbeelden zijn: geld 'lenen' uit de kassa, korting geven aan vrienden, of zonder overleg gebruikte of verlopen producten meenemen.

Om deze vorm van criminaliteit tegen te gaan, kunnen ondernemers sinds kort gebruik maken van het Stappenplan Interne Criminaliteit. Met behulp van dit plan, leggen ondernemers gemaakte afspraken en regels vast.

Het stappenplan is een initiatief van de Kamer van Koophandel, het landelijk overleg Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing en het CCV en is te vinden op: www.hetccv.nl

Reageer op dit artikel