nieuws

TOPdesk-directeur finalist Entrepreneur Of The Year 2010

Geen categorie

TOPdesk directeur Wolter Smit is een van de finalisten die in aanmerking komt voor de titel ‘Entrepreneur of the year 2010'. Deze titel wordt jaarlijks toegekend door Ernst & Young. De jury heeft vijftien finalisten bekend gemaakt. Wolter Smit is genomineerd vanwege zijn ondernemerschap in de categorie Accelerating. Tijdens de galafinale op 9 oktober zal […]

TOPdesk directeur Wolter Smit is een van de finalisten die in aanmerking komt voor de titel ‘Entrepreneur of the year 2010'. Deze titel wordt jaarlijks toegekend door Ernst & Young.

De jury heeft vijftien finalisten bekend gemaakt. Wolter Smit is genomineerd vanwege zijn ondernemerschap in de categorie Accelerating.

Tijdens de galafinale op 9 oktober zal de titel worden toegekend aan de uiteindelijke winnaars.

Wolter Smit en zijn compagnon Frank Droogsma legden in de jaren 90 de basis van TOPdesk. Het bedrijf (4000 klanten en 350 medewerkers in vijf landen) ontwikkelt, verkoopt, implementeert en ondersteunt gebruikersvriendelijke en betaalbare servicemanagement oplossingen voor (interne) IT-organisaties, facilitair beheer, HRM, technisch beheer, klachtenregistratie, servicedesk of dienstenondersteuning.

Reageer op dit artikel