nieuws

UMCG organiseert manifestatie: Operatiekamer van de Toekomst

Geen categorie

Hoe kan het anders, hoe kan het beter, hoe kan het schoner, mooier en prettiger? Kortom, hoe ziet de operatiekamer van de toekomst eruit? De komende jaren moeten operatiekamers aan heel andere eisen gaan voldoen. Dat is een grote uitdaging voor zorgprofessionals en ontwerpers. UMCG organiseert in samenwerking met het Centrum Zorg en Bouw, onderdeel […]

Hoe kan het anders, hoe kan het beter, hoe kan het schoner, mooier en prettiger? Kortom, hoe ziet de operatiekamer van de toekomst eruit?

De komende jaren moeten operatiekamers aan heel andere eisen gaan voldoen. Dat is een grote uitdaging voor zorgprofessionals en ontwerpers. UMCG organiseert in samenwerking met het Centrum Zorg en Bouw, onderdeel van TNO en Platform GRAS, van 27 september tot en met 8 oktober de manifestatie OK van de Toekomst kijkt alvast vooruit en denkt met een frisse blik na over de ontwikkeling, de potentie en de vormgeving van de OK.

Kern van de manifestatie is een multidisciplinaire workshop. Zeven teams met ontwerpers en zorgprofessionals van het UMCG gaan twee weken lang aan de slag. Rond de workshop worden diverse lezingen en activiteiten georganiseerd die voor iedereen toegankelijk zijn.

Kijk voor het complete programma op www.umcg.nl

Reageer op dit artikel