nieuws

Vodafone gebruikt bewust ‘ongemakkelijk zittend meubilair’

Geen categorie

Vodafone gebruikt in kantoren op sommige plaatsen bewust ongemakkelijk zittend meubilair, waar op medewerkers niet langer dan een uur kunnen zitten. 'Zo blijven mensen mobiel. Het klinkt misschien gedwongen maar het werkt wel.' Deze woorden spreekt Tjeu Verheijen, projectmanager The changing workplace bij Vodafone in de themabijlage Het Nieuwe Werken, bij de Volkskrant van 11 […]

Vodafone gebruikt in kantoren op sommige plaatsen bewust ongemakkelijk zittend meubilair, waar op medewerkers niet langer dan een uur kunnen zitten. 'Zo blijven mensen mobiel. Het klinkt misschien gedwongen maar het werkt wel.'

Deze woorden spreekt Tjeu Verheijen, projectmanager The changing workplace bij Vodafone in de themabijlage Het Nieuwe Werken, bij de Volkskrant van 11 september jl.

De kantoren van Vodafone beschikken over een diversiteit aan ruimtes, waaronder een ‘gat' in de muur waar mensen zittend of liggend kunnen bellen of werken.

Ook is veel aandacht besteed aan een groene aankleding (beplanting), omdat dat fris oogt en omdat de young professionals die Vodafone graag wil binden, affiniteit hebben met een groene leefomgeving.

TIP! Bezoek ook het Facto-dossier over Het Nieuwe Werken.

Reageer op dit artikel