nieuws

Aanmelden OSB-ledenbijeenkomst Platform Gevel

Geen categorie

Op maandag 1 november organiseert werkgeversvereniging OSB een ledenbijeenkomst Platform Gevel. 'De ledenbijeenkomst Platform Gevel zal een bijeenkomst worden waar we over 5 jaar nog steeds over praten', aldus stelt de OSB-nieuwsbrief. Doel van de is kennis en kunde op een hoger niveau te krijgen door praktisch toepasbare informatie over het voorkomen van miskleunen en aansprakelijkheden en […]

Op maandag 1 november organiseert werkgeversvereniging OSB een ledenbijeenkomst Platform Gevel.
 
'De ledenbijeenkomst Platform Gevel zal een bijeenkomst worden waar we over 5 jaar nog steeds over praten', aldus stelt de OSB-nieuwsbrief. Doel van de is kennis en kunde op een hoger niveau te krijgen door praktisch toepasbare informatie over het voorkomen van miskleunen en aansprakelijkheden en door het structureel oplossen van problemen door een goede analyse.
 
De bijeenkomst vindt plaats in Made; het tijdstip is nog niet bekend. Aanmelden kan via www.osb.nl (Actueel/Agenda).

Reageer op dit artikel