nieuws

Accountants naar groen kantoorpand

Geen categorie

Vrijdag 1 oktober vierde accountants- en advieskantoor Grant Thornton op feestelijke wijze zijn verhuizing naar bedrijventerrein Gouwezone, Tielweg 16 te Gouda. Het gaat om een 'groen' kantoorgebouw waarbij de nieuwste technieken zijn toegepast om de CO2-uitstoot drastisch te beperken. Van speciale beglazing, LED-verlichting en houten kozijnen tot schone energie via windmolens op het dak, alle […]

Vrijdag 1 oktober vierde accountants- en advieskantoor Grant Thornton op feestelijke wijze zijn verhuizing naar bedrijventerrein Gouwezone, Tielweg 16 te Gouda.

Het gaat om een 'groen' kantoorgebouw waarbij de nieuwste technieken zijn toegepast om de CO2-uitstoot drastisch te beperken.

Van speciale beglazing, LED-verlichting en houten kozijnen tot schone energie via windmolens op het dak, alle details in het pand hebben milieuvriendelijke, duurzame eigenschappen.

Het kantoor betekent ook meer ruimte voor de medewerkers en cliënten en dankzij de vele glazen wanden is de sfeer transparant en laagdrempelig.

Het kantoor met 55 medewerkers is sinds 1977 actief in de Goudse regio.

Reageer op dit artikel