nieuws

Alpheios restylet website

Geen categorie

De nieuwe website van Alpheios is live gegaan, ingedeeld in de drie niveaus waarop Alpheios meerwaarde biedt: strategisch partner, schoonmaakmethoden en systemen, en producten en diensten. Via praktijkvoorbeelden en casussen krijgen websitebezoekers c.q. klanten makkelijk en snel inzicht in alle disciplines en een totaaloverzicht van alle mogelijkheden om de kwaliteit van haar schoonmaakperformance te verbeteren. Daarnaast heeft Alpheios […]

De nieuwe website van Alpheios is live gegaan, ingedeeld in de drie niveaus waarop Alpheios meerwaarde biedt: strategisch partner, schoonmaakmethoden en systemen, en producten en diensten.

Via praktijkvoorbeelden en casussen krijgen websitebezoekers c.q. klanten makkelijk en snel inzicht in alle disciplines en een totaaloverzicht van alle mogelijkheden om de kwaliteit van haar schoonmaakperformance te verbeteren.

Daarnaast heeft Alpheios de lancering van de website aangegrepen om haar nieuwe, frisse huisstijl verder te implementeren en om de zoek- en leesbaarheidsfuncties van deze site verder te verbeteren.

Meer informatie: www.alpheios.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels