nieuws

Bob de Graaff hoogleraar Inlichtingen & Veiligheid

Geen categorie

Prof. dr. Bob de Graaff, specialist op het terrein van wetenschappelijk onderzoek betreffende inlichtingen en veiligheid, is benoemd tot hoogleraar op de Faculteit Militaire Wetenschappen (FMW), onderdeel van de Nederlandse Defensie Academie (NLDA). Het vakgebied 'Inlichtingen en Nationale Veiligheid' richt zich op de studie van inlichtingen en de wijze waarop dit van invloed is op veiligheid. […]

Prof. dr. Bob de Graaff, specialist op het terrein van wetenschappelijk onderzoek betreffende inlichtingen en veiligheid, is benoemd tot hoogleraar op de Faculteit Militaire Wetenschappen (FMW), onderdeel van de Nederlandse Defensie Academie (NLDA).

Het vakgebied 'Inlichtingen en Nationale Veiligheid' richt zich op de studie van inlichtingen en de wijze waarop dit van invloed is op veiligheid. De resultaten van deze studie zijn van belang bij de besluitvorming over de militaire inzet van macht en middelen in conflict en oorlog.

De Graaff was tot januari 2010 hoogleraar Terrorisme en Contraterrorisme en directeur van het Centrum voor Terrorisme en Contraterrorisme.

Reageer op dit artikel