nieuws

Breijer Brandveiligheid gecertificeerd als BGB-bedrijf

Geen categorie

Breijer Brandveiligheid heeft het certificaat Brandveilig Gebouw Bouwen (BGB) ontvangen. Op basis daarvan kan de organisatie nu officieel een onafhankelijke en deskundige toets uitvoeren op integrale brandveiligheid, waarbij zowel organisatorische, bouwkundige als installatietechnische aspecten worden beoordeeld. Eigenaren c.q. gebruikers van gebouwen kunnen met het BGB-keurmerk niet alleen aantonen dat zij verantwoord ondernemen, maar zich tevens […]

Breijer Brandveiligheid heeft het certificaat Brandveilig Gebouw Bouwen (BGB) ontvangen. Op basis daarvan kan de organisatie nu officieel een onafhankelijke en deskundige toets uitvoeren op integrale brandveiligheid, waarbij zowel organisatorische, bouwkundige als installatietechnische aspecten worden beoordeeld. Eigenaren c.q. gebruikers van gebouwen kunnen met het BGB-keurmerk niet alleen aantonen dat zij verantwoord ondernemen, maar zich tevens positief onderscheiden binnen hun markt en bij hun stakeholders.

Het certificaat is uitgegeven door de onafhankelijke certificeringorganisatie Kiwa.

Een BGB-toets levert eigenaren c.q. gebruikers meer kennis op over verantwoord gebruik van hun gebouw.

Reageer op dit artikel