nieuws

DHV preferred supplier van TU Delft

Geen categorie

Advies- en ingenieursbureau DHV en de TU Delft hebben een raamovereenkomst getekend voor het leveren van advies- en ingenieursdiensten voor de gebouwen op het campusterrein van de TU Delft. DHV is preferred supplier geworden na het winnen van de Europese aanbesteding. De raamovereenkomst omvat adviesdiensten installatietechniek – het maken en controleren van elektrotechnische en werktuigbouwkundige […]

Advies- en ingenieursbureau DHV en de TU Delft hebben een raamovereenkomst getekend voor het leveren van advies- en ingenieursdiensten voor de gebouwen op het campusterrein van de TU Delft. DHV is preferred supplier geworden na het winnen van de Europese aanbesteding.

De raamovereenkomst omvat adviesdiensten installatietechniek – het maken en controleren van elektrotechnische en werktuigbouwkundige ontwerpen, vervaardigen van bestekken en adviseren over aanbesteding –  met betrekking tot onderhoud, nieuwbouw, verbouwing en renovatieprojecten met een omvang tot € 5 miljoen.
De overeenkomst wordt aangegaan voor een periode van drie jaar. DHV is nu één van de vier preferred suppliers van de TU Delft.

 

Reageer op dit artikel