nieuws

Eerste paal nieuw flexkantoor Atir en HTC

Geen categorie

De start is gemaakt voor het nieuwe kantoor van schoonmaakadviseur ATIR en cateringadviseur HTC Advies. Vlakbij de A6 in Almere is de eerste paal de grond in gegaan van wat een modern duurzaam gebouw gaat worden, opgezet volgens het Nieuwe Werken-principe. Het kantoor wordt een ‘ontmoetingsplaats' voor werknemers, klanten en relaties. Medio 2011 nemen beide […]

De start is gemaakt voor het nieuwe kantoor van schoonmaakadviseur ATIR en cateringadviseur HTC Advies. Vlakbij de A6 in Almere is de eerste paal de grond in gegaan van wat een modern duurzaam gebouw gaat worden, opgezet volgens het Nieuwe Werken-principe.

Het kantoor wordt een ‘ontmoetingsplaats' voor werknemers, klanten en relaties. Medio 2011 nemen beide advies organisaties hun intrek.
Op de foto: Hayk Simons en Stefan Kraft van Ermel, beide directeur-eigenaar van ATIR en HTC.

Meer informatie: http://www.atir.nl en http://;www.htcadvies.nl

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels